Over mij

Ik ben Esther ten Velde, geboren in 1981,  moeder van twee dochters (7 -11) en gelukkig getrouwd. Ruim 20 jaar werk ik als therapeut in de GGZ. Ik ben opgeleid tot Systeem Therapeut (TA- Transactionele Analyse), Relatietherapeut EFT & EFIT en POH-GGZ (psycholoog in de huisartsenpraktijk).

Middels mijn opleidingen, werkervaring en levenservaring ben ik een therapeut geworden die je kan begeleiden bij een zoektocht. Een zoektocht naar hoe je weer veilige verbindingen met jezelf en anderen kunt maken en hoe je vanuit kwetsbaarheid weer op jezelf en elkaar kunt leren vertrouwen.

Het durven kijken en helder krijgen van je patronen, de spanning en de pijn vergt moed en doorzettingsvermogen. Ik help waar ik kan bij dit proces, want het leven wordt zoveel makkelijker als je weet dat er mensen zijn, die er voor je zijn. Je wordt sterker als belangrijke anderen van je houden.  

Middels een veilige sfeer werk ik aan bewustwording en herstel en combineer ik mijn diepgang graag met wat humor. Want….Soms voelen we zoveel, maar kunnen we zo weinig zeggen.

Waarom ik therapeut ben? Ik vind het bijzonder om bij dit ontwikkelingsproces aanwezig te mogen zijn en geeft mij de energie om anderen te laten zien hoe mooi de wereld kan zijn, als je durft te vertrouwen. Ik heb een mooi vak.