Lopen jullie vast in jullie relatie? Missen jullie de intimiteit van vroeger? In therapie help ik jullie om liefdevol verbonden te blijven met jezelf, je partner en jullie kinderen. Want in elke relatie is er het verlangen om geliefd te worden en samen te groeien.

Intake

We bespreken jullie relatiegeschiedenis en hoe jullie met zowel mooie als moeilijke momenten zijn omgegaan. Samen zoeken we manieren om te groeien en weer met elkaar in gesprek te komen. Na dit gesprek besluiten jullie of jullie verder willen bij Relatie & Coaching praktijk Esther. De focus ligt op het herstellen en verbeteren van jullie relatie.

 Relatietherapie

Met EFT relatietherapie leer ik jullie om je eigen gedrag en emoties te begrijpen en te delen zonder verwijten of stiltes. Dit brengt rust in jullie relatie en verdiept de verbinding. Ik begeleid jullie om stap voor stap je partner dichterbij te laten komen, zelfs tijdens moeilijke momenten, wat meer veiligheid en liefde tussen jullie creëert. Hierdoor kunnen jullie beter omgaan met moeilijke momenten in het leven.

Te vroeg voor relatietherapie?

Relatietherapie is nog niet mogelijk wanneer één van jullie op dit moment nog vreemdgaat, er ernstige verslaving speelt of jullie op dit moment verwikkeld zijn in een rechtszaak tegen elkaar.